Tip voor een huawei reparatie in Delft

Logo-Telgefixt

Mijn zoon had zijn telefoon laten vallen waardoor zijn telefoon niet meer aanging en er een barst in het scherm was gekomen. Daarom gingen we ook op het internet op zoek naar huawei reparatie Delft om een goede telefoons zaak bij ons in de buurt te vinden. 

Erg positieve klantbeoordelingen op de website van Telgefixt 

Toen we op het internet op zoek gingen naar huawei reparatie Delft kregen we zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende telefoons zaken bij ons in de buurt. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Telgefixt ons het meeste aan. De website is namelijk zeer overzichtelijk en bevat zeer veel aantrekkelijke informatie. Op de website zijn onder andere erg veel zeer positieve klantbeoordelingen te vinden. Ook staat er op de website vermeld dat het bedrijf alleen maar originele onderdelen gebruikt voor de reparaties die zij uitvoeren.  Dit sprak ons beide erg aan waardoor we besloten om een bezoek aan deze winkel te brengen. 

Super tevreden over de goede en snelle reparatie 

In de winkel werden we door een van de deskundige monteurs erg vriendelijk ontvangen. We konden in de winkel wachten terwijl de telefoon van mijn zoontje werd gemaakt. De telefoon was vervolgens al erg snel gerepareerd. We ontvingen tevens ook garantie op de onderdelen die er tijdens de reparatie worden vervangen. Daarom zijn we ook zeer tevreden over Telgefixt.