Eerste rijles

Rijschool

De eerste rijles is altijd ontzettend spannend. Je vraagt je altijd af: ga ik het wel goed kunnen, veroorzaak ik geen ongelukken straks kan ik er helemaal niks van. Gelukkig word je bij Osseforth goed op je gemak gesteld en krijg je een duidelijke uitleg. Alle zorgen gaan spontaan weg en je leert rustig om goed te kunnen rijden.

Voorafgaand aan de Eerste rijles

Voordat je gaat beginnen aan je eerste rijles krijg je een goede en duidelijke uitleg over wat je precies gaat doen. De rijinstructeur komt je vaak thuis ophalen en dan kan je beginnen. Je begint vaak met de basics: gasgeven, remmen, sturen, koppelen en scannen. Dit klinkt al best wel overweldigend maar het is absoluut niet zo eng als het lijkt. Je wordt goed ondersteund en je krijgt erg handige tips om jezelf te verbeteren. Wanneer de basics soepel verlopen leer je er steeds weer nieuwe dingen erbij. Elke les is dus nuttig dus je hebt zeker niet het gevoel dat je voor niets betaalt.

Eerste rijles

Persoonlijke ervaring

Zelf ben ik onlangs begonnen met rijlessen. Ik was ontzettend zenuwachtig omdat ik van mezelf weet dat ik nogal onhandig kan zijn. Thuis zat ik draaiend op mijn stoel te wachten tot ik kon beginnen. Er kwam een lesauto aan rijden en ik wist dat ik mest beginnen. Toen ik eenmaal in de auto zat en met de instructeur aan het praten was gingen mijn zenuwen langzaam weg. Ik vond het ontzettend fijn om van te voren te horen wat ik zou gaan leren. Tijdens de les kreeg ik veel tips over hoe ik dingen moest aanpakken. De les is erg soepel verlopen en ook het maken van vervolgafspraken ging erg soepel. Inmiddels ben ik al een aantal lessen verder en Ik zou deze rijschool zeker aanbevelen.

Osseforth