Autobestickering van Signin is de beste!

autobestickering

Misschien heb ik het al eens verteld, maar ik heb veel problemen gehad met logo’s op mijn auto. Inmiddels heb ik autobestickering van Signin’ en daar ben ik erg tevreden over. Als je geen goede kwaliteit gebruikt, beschadig je je auto. Als je daar geen verstand van hebt, is een fout zo gemaakt. Inmiddels heb ik een nieuwe auto, maar wilde ik wel mijn logo daarop laten plaatsen. Erg voorzichtig ben ik dus te rade gegaan waar ik de beste kwaliteit kon krijgen. Bij Signin’ was het allemaal geen probleem. Zij lieten ook voorbeelden zien van wat zij al eens ontwikkeld hadden. Bekijk bijvoorbeeld onderstaande foto. Signin’ is echt de koning van de carwraps! De ontwerpen zijn mooi en zij brengen het zeer precies aan. Daar moest ik dus zijn.

autobestickering

Een mooi ontwerp voor autobestickering

Met een designer van het team bij Signin’ heb ik samen gewerkt aan een mooi ontwerp voor mijn auto. Het ging natuurlijk om het logo, maar de autobestickering mocht wel iets meer zijn dan dat. Inmiddels hebben wij een mooi ontwerp dat prachtig is aangebracht. Het lijkt wel alsof dit gewoon in de lak zit! Ik ben erg tevreden en kan Signin’ aan iedereen aanraden.