De handdoek met naam

Ik wilde voor mijn neefje een leuke handdoek met naam kopen. Hij gaat een aantal keer in de week zwemmen en heel veel vaak kan hij na een frisse duik in het zwembad zijn handdoek niet meer vinden. Een collega op mijn werk zei toen dat ik eens op de site van www.strandlakens.nl. moest kijken. Zij had daar hele goede ervaringen mee. Ze had voor haar dochtertje ook een badhanddoek besteld met haar naam erop. Een hele goede service snelle levering en hoogwaardige kwaliteit handdoeken. Nadat ik al deze pluspunten had gehoord was ik erg nieuwsgierig geworden.

Wat was mijn neefje blij met zijn handdoek van topkwaliteit

Ik had al snel een mooie kleur handdoek gevonden waar de naam op geborduurd zou worden. Tot mijn grote verbazing had ik de bestelde handdoek met naam al heel snel in huis. Het borduursel zag er keurig verzorgd en heel slijtvast uit. Echt helemaal geweldig. Kort daarna heb ik de handdoek aan mijn neefje gegeven. Wat was hij er blij mee. Hij bedankte mij er heel hartelijk voor. Een heel geschikt cadeau. Omdat ik erg tevreden was over de service en de kwaliteit heb ik er direct daarna nog een voor mijn zus besteld. Een hele positieve ervaring