Brochure drukkerij gezocht voor het werk!

Brochure drukkerij gezocht om het werk goed aan te pakken! Sinds een paar jaar heb ik een goedlopende kledingwinkel in het centrum van de stad. Op zich loopt dit echt perfect. Echter heb ik ervoor gekozen om ook online de kleding te gaan verkopen! De webshop was gemaakt en het assortiment werd ingericht en aangevuld. Echter wilde ik alleen nog een brochure zien te maken. Dit kan ik dan bij iedereen in de brievenbus doen zodat het wellicht nog beter gaat lopen.

De Brochure drukkerij gezocht

De lay out was gemaakt en nu moest ik alleen nog een bedrijf zien te vinden die mij hiermee kan helpen. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken en kwam ik al vrij snel terecht op de website van rodimedia-zh.nl. Op deze website las ik voldoende informatie wat mij enthousiast maakt. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om een afspraak te maken met dit bedrijf. Tijdens deze afspraak kan ik eenvoudig mijn voorbeeld laten zien. Uiteraard was dit bij hen geen enkel probleem en vervolgens gingen zij met plezier aan de slag om het te realiseren.