Zonnehoeden

Het is tegenwoordig erg belangrijk om je huid te beschermen tegen de zon. Blootstelling aan te veel UV-stralen kan huidkanker veroorzaken. Het is echter mogelijk om uw huid er sneller jonger uit te laten zien. Het is belangrijk om voorzorgsmaatregelen te nemen.

Wat betekent UPF50+ eigenlijk?

UPF staat voor Ultraviolet Protection Factor. Dit geeft aan tot welk niveau u beschermd bent tegen schadelijke UV-straling. UPF50+ is het hoogste beschermingsniveau voor een zonnehoed man. Deze factor blokkeert 98% UV-straling.

Zonnehoeden voor mannen die UPF50 bescherming bieden

Zowel de afkortingen UPF (Ultraviolet Protection Factor) als SPF (Sun Protection Factor) verwijzen naar hetzelfde. Beide duiden op UV-transmissie. SPF is voor zonnebrandcrèmes. UPF is voor UV-bestendige kleding. Je hoofdhuid wordt door de meeste hoeden beschermd. De schadelijke UV-stralen kunnen zeer schadelijk zijn. Ook een pet of hoed kan schadelijke UV-straling doorlaten. Onze zonnehoed man heeft een speciale coating die UPF50+ bescherming biedt. Je bent volledig beschermd tegen de schadelijke UV-stralen die je hoofd kunnen beschadigen. Een zonnehoed biedt naast UPF50+ bescherming ook bescherming voor uw ogen. Dit komt door de schaduw die de rand afgeeft. Een zonnehoed is een geweldige accessoire voor de zomer.

Een brede selectie zonnehoeden

Hatland heeft een ruime keuze aan zonnehoeden. Er zijn veel modellen om uit te kiezen. Of je nu naar buiten gaat om te fietsen, wandelen of gewoon op een terrasje zit, wij hebben de perfecte zonnehoed voor je. We bieden ook petten met nekflappen die bescherming bieden tegen de zon. Deze petten zijn perfect voor iedereen die veel buiten in de zon zit. U kunt hierbij denken aan lange fietstochten en mooie wandelingen in de bergen. Naast de UV-bescherming en functionele voordelen kan een zonnehoed ook als modeaccessoire worden gebruikt. Hier kun je creatief zijn. Hatland heeft een ruime keuze aan zonnehoeden. Mooie Panamahoeden zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, waaronder bucket hats en zonnekleppen. Je vindt hier alles wat je nodig hebt.