Volg hier nu Yoga in Deventer

Kom een langs voor een sessie Yoga in Deventer! Als Financieel directeur ben ik dagelijks druk met mijn werk. Elke dag werk ik hard om de doelstellingen van de onderneming te bereiken. Omdat ik het werk leuk vind kan ik het harde werken nog wel vol houden. In de avonden kom ik dan vaak erg moe thuis en heb ik geen zin om iets te doen. Mijn vriend doet veel aan sporten en ik zie aan hem dat hij meer energie als mij heeft. Zelf wilde ik ook meer van zijn energie dus besloot ik ook iets naast het werk te gaan zoeken. Een goede vriendin van mij gaf mij toen de tip om naar Transcendente Meditatie te gaan. Dit bleek inderdaad voor mij de ideale oplossing te zijn!

Yoga in Deventer

Dichterbij bij mijzelf door Yoga in Deventer

De Yoga in Deventer krijg ik inderdaad veel energie van! Tijdens de sessies doen wij verschillende oefeningen voor het lichaam. Mijn lichaam raakt hier niet alleen in conditie van maar ik raak hiernaast ook steeds meer in evenwicht. Tijdens het werken merk ik ook dat ik steeds meer kan focussen op het werk. Hiernaast ben ik ook een stuk vrolijker dan voorheen! Ik kan iedereen aanraden om een les hier te proberen!

Yoga in Deventer