Reserveringssysteem

Wanneer u een eigen vergaderzaal hebt die u verhuurd zal u waarschijnlijk regelmatig dezelfde klanten krijgen, maar wilt u meer klanten hebben zodat u meer zalen kunt verhuren? Dan is het belangrijk een goed systeem te hebben wat nieuwe klanten aantrekt en de mogelijkheid geeft om eenvoudig een boeking te maken voor een vergaderzaal. Om zelf zo’n systeem te maken kost veel tijd en energie en het is dan ook verstandiger het aan de experts over te laten. Mice operations heeft een goed werkend reserveringssysteem vergaderzalen dat ervoor zorgt dat u echt meer boekingen krijgt. De software van mice operations is al binnen 5 minuten te downloaden op de website en daarnaast direct werkzaam.

Meer omzet

Het is belangrijk om voldoende zalen te verhuren voor een goede omzet. De software van mice operations kan dit ook echt daadwerkelijk doen. Zo zijn er veel succes verhalen te lezen op hun website van andere ondernemers die hebben besloten gebruik te maken van dit reserveringssysteem vergaderzalen en daardoor meer reserveringen kregen. Een belangrijke reden waarom dit reserveringssysteem vergaderzalen zo populair is heeft te maken met het feit dat klanten direct weten waar ze aan toe zijn. Zo kunnen ze direct zien wat de kosten gaan zijn voor een boeking, maar ook wat de extra mogelijkheden zijn en de kosten daarvan.

Uitproberen

Doordat het reserveringssysteem vergaderzalen werkt als een CRM systeem is het mogelijk eenvoudig notities en taken in het systeem te zetten. Is er bijvoorbeeld een klant die specifieke wensen/ eisen heeft, or wilt u bijvoorbeeld een herinnering krijgen dat u nog een factuur naar een bepaalde klant toe moet sturen? Dat kan door gebruik te maken van de taken mogelijkheid in het systeem. Ook kunt u verschillende documenten uploaden waar u zelf en ook medewerkers toegang tot hebben. Denk bijvoorbeeld maar aan een draaiboek, maar ook is het mogelijk een lijst bij te houden met de voorraad van verschillende producten eten en drinken en hapjes.