Prachtige Chagall tentoonstelling bij Musee Lalique

LOGO Museum Lalique

Ben je op zoek naar een museum dat beschikt over een Chagall tentoonstelling? Neem dan eens een kijkje op de website van Musee Lalique. Dit museum stelt onder andere erg mooi kunstwerken van Chagall tentoon.

Erg veel informatie te vinden op de website

Op de website van het Musée Lalique is tevens ook erg veel informatie te vinden voor de veel verschillenden kunstweeken dat het museum tentoon stelt. Ook is er erg veel informatie te vinden over de Chagall tentoonstelling en over de kunstenaars die de veel verschillende kunstwerken hebben gemaakt die het museum tentoonstelt. Dit sprak mij zelf erg aan waardoor ik besloot om een kijkje te nemen naar de arrangementen dat het museum aanbiedt Het museum biedt onder andere een prosecco arrangement met een rondleiding aan. Dit sprak mij erg aan waardoor ik besloot om voor dit arrangement te gaan. 

museum arrangement

Een zeer leuke en vooral leerzame dag 

Ik heb een erg leuke en vooral leerzame dag gehad tijdens mijn bezoek aan het Musée Lalique in Doesburg. Daarom raad ik dit ook absoluut aan iedereen aan die op zoek is naar een leuk dagje uit en aan alle kunstliefhebbers die op zoek zijn naar een mooi museum.