Op een serene manier afscheid nemen bij Uitvaarverzorging in Dordrecht

Toen ik geconfronteerd werd met het overlijden van mijn mama, had ik het gevoel dat de aarde onder mijn voeten wegzakte. Ik was helemaal verloren en wist me geen raad. Bovenop dat verdriet moest ik nog een uitvaart in elkaar zien te steken die een absoluut eerbetoon aan mijn mama moest worden.

Afscheid nemen naar jouw wensen

Toen ik bij Uitvaartverzorging in Dordrecht terecht kwam, werd ik omringd met de beste zorgen. Er werd oprecht naar mij geluisterd en samen met mij werden de mogelijkheden overlopen voor het laatste afscheid. Ik had de volledige inspraak in hoe ik het zag en hoe ik wist dat mijn mama het zou gewild hebben. We kozen voor een serene en persoonlijke dienst in bijzijn van vrienden en familie, de mensen die haar nauw aan het hart lagen. Haar urne, die ik uit een groot aanbod kon uitkiezen, werd na de uitvaart bijgezet op de begraafplaats die ik uitkoos.

Van alle praktische zaken die bij een overlijden komen kijken, hoefde ik me niets aan te trekken, dat deden de mensen van het uitvaartcentrum voor mij. Dankzij Uitvaartverzorging in Dordrecht kon ik mijn mama het afscheid geven dat ze verdiende.