Meest bekende modeontwerper

Coco Chanel domineert de mode-industrie al bijna zes decennia. Coco Chanel is de oprichter van het beroemde merk dat bekend staat als Chanel, aanvankelijk regeerde deze Franse modeontwerper de Parijse haute-cultuur, haar eenvoudige maar stijlvolle ontwerp moedigde de vrouwen aan om de complexe en pijnlijke kleding die in de 19e eeuw werd gebruikt, zoals korsetten en petticoats, ze is een groot voorstander van “het moet comfortabel zijn om een ​​luxe kledingstuk te zijn, zo niet, dan is het geen luxe”. Er moeten nog veel meer ontwerpers worden besproken, de volgende is Ralph Lauren. Blijf op de hoogte als je van de droomwereld van de mode-industrie houdt.

Ralph Lauren

De man is een Amerikaanse top modeontwerper, hij legde zijn belangrijkste focus op het bouwen van zijn merk als de meest elite Amerikaanse levensstijl. Ralph Lauren, het merk dat zijn tijd vooruit was en in 1968 een wereldwijd succesvol mode-imperium kan bouwen, legt zijn ontwerp graag uit als “lang leven en tijdloosheid, geen mode”. Mensen noemden hem een ​​opmerkelijke filantroop. Hij noemde de eerste catalogus ook “polo”, vandaar dat de naam Polo Ralph Lauren werd geboren en uiteindelijk werd besloten om de hoofdnaam van het merk te worden. De volgende is Donatella Versace, de belangrijkste dominator in de mode-industrie.

Donatella Versace

De legende is een Italiaanse luxe modeontwerper, ook de huidige vice-president van Gianni Versace spa. Eerst opgericht door Gianni Versace, nam ze het initiatief om het merkimago voor de publieke ogen te verzorgen en werd later de integraal voor het bedrijf. Na de dood van Gianni duwde ze het verdriet door en legde haar focus op het groeien en adverteren van het merk, na veel vallen en opstaan, slaagde ze er uiteindelijk in met een paar sterren in de lijn van Versace, zoals Jenifer Lopez, Madonna, Lady Gaga, Beyoncé en nog veel meer sterren. Tot op de dag van vandaag is Versace een miljardenbedrijf geworden met de titel van het meest luxueuze merk ter wereld.