Handige spiegel groot

Bekijk de handige spiegel groot bij de Spiegelshop Hengelo. Een spiegel groot in de buurt van je kledingkast hebben is bijzonder handig, want je wil toch zien of je de goede kledingcombinatie aan hebt? Bij de Spiegelshop is alle keuze met de spiegel groot. Als er voldoende ruimte is dan is een staande passpiegel handig, of een wandspiegel met een houten of stalen lijst, en als de ruimte beperkt is een plakspiegel. Naast handig is een spiegel groot hebben ook mooi, en vooral de spiegel Elisa is daar een voorbeeld van, want daarmee maak je een interieur met een industriële inrichting compleet.

De Spiegelshop heeft spiegels in verschillende formaten

Soms is de spiegel groot niet handig, en daarom heeft de Spiegelshop spiegels in verschillende formaten. Op de website zie je de spiegel Cuneo met een felgekleurde lijst. Deze spiegel staat vaak mooi op het toilet, want rondom witte tegels vraagt wat kleur. Een spiegel zoals de Cuneo is dan te verkrijgen in een kleinere maat zodat je die mooi kwijt kan in een kleine ruimte. Maatwerk is altijd mogelijk, want de Spiegelshop heeft een eigen lijstenmakerij, benader de Spiegelshop voor meer informatie omtrent maatwerk. Naast keuze met de formaten is er ook alle keuze met de vormen. Een ovale of ronde spiegel is leverbaar.

Lijsten in alle denkbare stijlen, jij hebt de keuze

Niet alleen bij de spiegel groot is er alle keuze met de lijsten. Je kunt de spiegel volledig afstemmen aan de stijl van je interieur. Als voorbeeld een brocante lijst is leverbaar, en dit in verschillende kleuren en uitvoeringen, maar ook juist een strakke stalen lijst. Een speelse baroklijst in goud of zilver, of een spiegel zonder lijst maar met facetrand. De spiegel met de facetrand is dan ook als spiegel groot te verkrijgen evenals rond. Jij hebt bij de Spiegelshop Hengelo keuze met de lijsten. Bekijk de website, waar kun je een spiegel toevoegen aan je interieur?