Een 16 jaar bijbaan Veldhoven?

Ben jij 16 jaar geworden en wil jij maar al te graag gaan werken? Het vinden van een 16 jaar bijbaan in Veldhoven doe je dan ook via het internet! Bij De McDonald’s heb je namelijk diverse mogelijkheden om aan de slag te kunnen gaan. Hier leer jij om te werken en dus ook geld te verdienen. Waarschijnlijk heb jij nooit gedacht dat je hier kunt werken, maar toch biedt dit bedrijf veel meer mogelijkheden dan dat jij denkt! Zo kun jij uiteindelijk doorgroeien naar een hogere functie. Hoe mooi zou het zijn als jij jezelf kunt ontwikkelen binnen de muren van dit bedrijf?

Werken bij de McDonald’s, je kan het!

Het moment dat ik 16 was geworden was voor mij de hoogste tijd om werk te zoeken. Echter merkte ik al snel dat het vinden van een passende baan behoorlijk lastig was. Vrijwel iedereen zoekt personeel die wat ouder is en daar val ik weer buiten. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om online verder te zoeken naar een baan. Dit leidde mij al snel naar de website van McDonald’s. Hier heb ik kunnen solliciteren en kon ik vrijwel direct aan het werk!