Cannaboost voor mooie bloemen

Homogene oogst

Voorgaande jaren had ik altijd van die super mooie kleurrijke bloemen. Helaas had ik vorig jaar niet zulke mooie bloemen als daarvoor. Omdat ik bang ben dat dit dit jaar weer ging gebeuren, heb ik Cannaboost gekocht. Een soort van doping voor planten of bloemen. Cannaboost geeft planten een extra boost, daardoor gaan ze sneller groeien en ook nog eens mooier bloeien. Om het helemaal af te maken verloopt de afroeping van de bloem of plant geleidelijk. Zo kan ik nog langer genieten van mijn mooie bloemen. Ten slotte is het dus een verbetering op de mooie bloemen die ik eerst had, want ze gaan nu langer mee en rijpen geleidelijker.

Door deze voordelen ontstaat een magnifieke, homogene oogst. Bovendien verzorg ik de planten nu ook beter met het middeltje. Het is te verkrijgen in verschillende eenheden. Eerst was ik gegaan met 250 ML om het eerst even uit te proberen. De volgende keer als het op is koop ik tien liter hiervan, want hoe meer liter ik koop hoe goedkoper. Met deze goede eigenschappen is dit een mooie aanrader voor degene die zijn bloemen mooier wil!