Biker boots

Als het gaat om het rijden op motorfietsen, is uw gemiddelde schoeisel gewoon niet geschikt voor snuiftabak en biedt het niet voldoende bescherming tegen glijden of stoten om veel vertrouwen te wekken. Gelukkig maken motorkledingbedrijven al decennia lang speciaal gebouwde biker boots en motorschoenen, en in die tijd hebben technologie en veiligheidsnormen een lange weg afgelegd.

Maar met zoveel verschillende soorten rijden, zijn er net zoveel soorten motorlaarzen. Om de situatie te vereenvoudigen, hebben we een bijgewerkte lijst samengesteld met de drie beste biker boots en motorschoenen die momenteel op de markt zijn.

Durango harnasboot voor heren

Als eerste op onze lijst met de beste biker boots staat de Durango Men’s Harness Boot. Deze kuithoge motorlaarzen hebben een soepel leren bovenwerk, een stijlvolle enkelband met harnas en dubbele handgrepen voor het zwembad, zodat je ze snel kunt aantrekken als de drang om te rijden toeslaat. De 53 cm lange kuit van deze laarzen ziet er niet alleen geweldig uit, maar is ook zeer praktisch, biedt goede enkelsteun en beschermt je onderbenen tegen rondvliegende modder en puin.

Verkrijgbaar in vijf kleuren, waaronder Oiled Black voor een gladde look en Distressed Brown voor een meer ‘Wild West’-uitstraling, er is een paar van deze laarzen voor de garderobe van elke motorrijder. Met een niet-uitneembare binnenzool van schuim die extra comfort biedt, is het duidelijk dat Durango hoogwaardige materialen en jarenlange productie-ervaring heeft gecombineerd om deze praktische en stijlvolle western motorlaarzen te creëren. Het enige dat overblijft, is dat jij je trouwe ros bestijgt en de horizon tegemoet snelt.

Toland Sands design fresno motorschoen

Een stijlvol en toch beschermend paar motorschoenen geïnspireerd op moderne skateschoensilhouetten van het altijd geweldige Roland Sands Design. Aangeboden in zowel geperforeerde als niet-geperforeerde versies en in drie verschillende kleuren. Hipora waterdicht membraan.

Harley-Davidson remlichtschoen voor heren

We hebben zeker een van de beste tot het laatst bewaard met deze geweldige Harley-Davidson remlichtschoenen voor heren. Voor motorrijders die zich willen onderscheiden van de massa en een statement willen maken met hun motorschoenen, zullen deze Harley rijlaarzen zeker bewonderende (en jaloerse!) Blikken trekken van zowel collega-motorrijders als het grote publiek.

Deze heavy-duty motorlaarzen hebben alle gebruikelijke praktische kenmerken die je zou verwachten, waaronder een bovenwerk van volnerfleer, een gedempte binnenzool en een dikke, oliebestendige buitenzool met Goodyear-weltconstructie – maar het echte verkoopargument is hun stijl. Deze statement-laarzen hebben dubbele zilveren YKK-ritssluitingen, Harley-Davidson-logo’s op de zijkant en tong, en zilveren lipjes op de neus en hiel, waardoor een stoere, ‘bad-boy biker’-look ontstaat – precies waar je voor ging, weten we !