Beste plek om te zoeken naar een boom

Iedereen wilt een vijgenboom kopen, niet iedereen wilt hier de moeite voor doen. Het wordt ons steeds verweten dat wij steeds blijven kopen bij grote bedrijven die aan alle touwtjes trekken. Wij kunnen er niet mee over weg en begrijpen dus ook niet hoe er andere mensen zijn die ons hiervan de schuld geven. Wij hebben dus nu een oplossing gezien voor dit probleem. Wij gaan een reis organiseren naar Azië voor vijgenboom kopen. Op die manier moet er dus geld worden verdiend voor de mensen om ons heen. Het wordt een reis die ons geen winst gaat opleveren behalve voor het vijgenboom kopen.

Landen ontvangen ons met open armen

De landen in Azië zijn blij met de manier waarop wij te werk gaan. Ze hebben zelfs een welkomstcomité klaarstaan. Zij gaan ons verwelkomen en ons rondleiden in de wereld. Wij hopen ook dat er meer mensen zijn die met ons in gesprek gaan over van alles en nog wat. Wij zien steeds meer mensen die met ons kijken naar oplossingen. We horen dus ook dat de mensen ons meer kunnen verbeteren. Wij hopen dat de jongeren die met ons op reis gaan ook het respect kunnen opbrengen voor de Aziatische cultuur. Het vijgenboom kopen wordt gedaan via een ritueel.

Niet iedereen blij met de komst

Er zijn ook mensen in de Aziatische landen die niet tevreden zijn met ons. Zij willen niet dat wij ons gaan bezighouden met andere mensen. Het vijgenboom kopen is een ritueel en zij geloven niet dat wij oprecht zijn met onze intenties. Dit lijkt niet ideaal en er wordt dus ook gekeken naar nieuwe mogelijkheden voor het bedrijf. wij moeten namelijk wel laten zien dat wij serieus zijn met het vijgenboom kopen. Hopelijk worden wij door de meeste mensen in Azië wel met open armen ontvangen.